Heti Menü
Ebéd Menü 03. 27 – 04. 02.
RENDELÉSFELVÉTEL
1000-tól!
A menü: 1590 Ft
B menü: 1790 Ft
C menü: 1790 Ft
Hétvégi menü: 2090 Ft
AZ ÁR A CSOMAGOLÁST NEM TARTALMAZZA! (150,- Ft/fogás)
Leves illetve köretváltoztatás esetén 200 Ft felárat számolunk fel!
RENDELÉSFELVÉTEL KISZÁLLÍTÁSRA
1000-1100-IG!
MENÜT 1100-1400-IG ÁLL MÓDUNKBAN FELSZOLGÁLNI, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!
HÉTFŐ
Húsleves palacsintatésztával
- Grill tányér (karaj, csirkemell, csülök) hasábburgonyával
- Csirkemell cheddar sajt mártásal, krokettel
- Gyros tál csirkemellből
KEDD
Csirkeragú leves
- Borsófőzelék sült virslivel
- Roston sült csirkemell sajtos pennével
- Gombapaprikás bulgúrral
SZERDA
Olasz paradicsom leves
- Krumplis tészta csemegeuborkával
- Óvári sertéskaraj párolt rizzsel
- Grillezett tofu csípős szósszal, friss salátával
CSÜTÖRTÖK
Húsleves cérnametélttel
- Húsgombóc paradicsom mártással, főtt burgonyával
- Füstölt sajttal és baconnel töltött csirkemell rántva mosolygós burgonyával
- Rántott halfilé olivás madársalátával
PÉNTEK
Tejszínes-tárkonyos bableves
- Grillezett camambert áfonyával, hasábburgonyával és grillzöldséggel
- Pikáns csirkeszárnyak fűszeres burgonyával, fokhagymaszósszal
- Fetával töltött gombafejek rántva párolt rizzsel, tartármártással
SZOMBAT
Brokkolikrémleves
Rántott karaj rizi-bizivel
VASÁRNAP
Zöldborsóleves
Sertéskaraj barbeque mártással, fűszeres burgonyával