Elérhetőségek

BÉCSIKAPU ÉTTEREM

9730 Kőszeg,
Rajnis J. u. 5.

Tel.: +36/94/563-122
info@becsikapu.hu

Bemutatkozás

 

Éttermünk pincehelyiségeibe ínycsiklandozó illatok csalogatják a látogatót az év minden szakában. A kellemes meleg színek, a falakon található kardok, pajzsok, bárdok, zászlók a lovagok korába repítik a vendéget. A baráti vacsora, házassági évforduló, borkóstoló (amely lehet egyéni vagy csoportos) alatt igény esetén, korhű reneszánsz zene szól, közben pedig kortyolgathatja a helyi blauburgert vagy egy jó hideg Kőszegi Sört.

 

 

Helyi termelőtől a Láng pincészet kimért borait (Cserszegi fűszeres, Pinot Noir rosé, Blauburger) valamint a Badacsonyi rizlingszilváni közül választhatnak, és nagyobb asztaltársaságok, csoportok kérésére meghívjuk a bortermelőt, aki bemutatót is tart Önöknek.

Éttermünk kisebb esküvők, ballagás, születésnap, üzleti ebéd és céges találkozók számára is kiváló.

 

Az év melegebb időszakában fedett, széltől védett kerthelyiségben hűsölhetnek és fogyaszthatják el ételüket egy korsó Kőszegi Sör vagy limonádé mellett a Jurisics-vár szomszédságában. Már kora tavasszal, hűvös nyári estéken és még késő őszi napokon sem kell megválniuk a friss levegőtől, hiszen fedett teraszunk (90 fő) fűthető.

Természetesen kirándulócsoportok étkeztetését is vállaljuk! Éttermünk bevált megállóhelye turistaútvonalaknak, kerékpártúráknak, kőszegi várba látógatóknak.

Csoportok részére speciális ajánlatokat készítettünk, melyek az "Ajánlatok" menüpont alatt találhatóak. Külön felkérésre egyedi menüajánlattal szolgálunk!

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület a Bécsikapu Étteremnek "Az Írottkő Natúrpark által elismert vendéglátóhely" örökös címet adományozta 2002-ben.

Védnöki Tábla

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség és a European Catering Association (ECA) az üzlet magas színvonalú gasztronómiai tevékenységét elismeri és védnökséget vállal felette.

Kedves vendégeinket egész évben (hétvégéken is!) változatos napi menüvel is várjuk és igény esetén előre elküldjük a heti ajánlatot.

 

Ha Kőszegen jár és megnézte a város nevezetességeit, a Hősök-tornyát, a Jurisics teret, a Jurisics-várat, a Jézus szíve Templomot, a Patika múzeumot, a Szent Imre és Szent Jakab templomot, a Sgraffitós házat, és kellemesen elfáradt, megéhezett, jusson eszébe a Bécsikapu Étterem!

 

A legfrisebb hírekért, aktualitásokért tartson velünk a Facebookon is!

 

Ha enne egy jó pizzát vagy csak a történelmi belváros főterén fogyasztana el egy finom bort vagy egy pohár sört akkor látogassák meg a Garabonciás Pizzériát is!

www.garaboncias-pizzeria.hu

BÉCSIKAPU ÉTTEREM - Magyar