Elérhetőségek

BÉCSIKAPU ÉTTEREM

Cím: 9730 Kőszeg,
Rajnis J. u. 5.
Telefon:
+36/94/563-122
E-mail:
info@becsikapu.hu
További információk

 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Minden nap 11:00-tól 22:00-igBemutatkozás


Éttermünk pincehelyiségeibe ínycsiklandozó illatok csalogatják a látogatót az év minden szakában. A kellemes meleg színek, a falakon található kardok, pajzsok, bárdok, zászlók és a reneszánsz ruhába öltözött felszolgálók a lovagok korába repítik a vendéget. A baráti vacsora, házassági évforduló, borkóstoló (amely lehet egyéni vagy csoportos) alatt igény esetén, korhű reneszánsz zene szól, közben pedig kortyolgathatja a különleges minőségű magyar borokat olyan híres pincészetekből, mint a Szeremley, Gere, Günzer Pincészet.

Helyi termelőtől a Stefanich pincészet kimért borait (Chardonnay, Kőszegi rosé, Blauburger) valamint a Badacsonyi rizlingszilváni közül választhatnak, és nagyobb asztaltársaságok, csoportok kérésére meghívjuk a bortermelőt, aki bemutatót is tart Önöknek.

Éttermünk kisebb esküvők, ballagás, születésnap, üzleti ebéd és céges találkozók számára is kiváló.

Az év melegebb időszakában fedett, széltől védett kerthelyiségben hűsölhetnek és fogyaszthatják el ételüket egy korsó Kőszegi Sör vagy üdítő mellett a Jurisics-vár szomszédságában. Már kora tavasszal, hűvös nyári estéken és még késő őszi napokon sem kell megválniuk a friss levegőtől, hiszen fedett teraszunk (90 fő) fűthető.

Természetesen kirándulócsoportok étkeztetését is vállaljuk! Éttermünk bevált megállóhelye turistaútvonalaknak, kerékpártúráknak, kőszegi várba látógatóknak.
Csoportok részére speciális ajánlatokat készítettünk, melyek az "Ajánlatok" menüpont alatt találhatóak. Külön felkérésre egyedi menüajánlattal szolgálunk!

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület a Bécsikapu Étteremnek "Az Írottkő Natúrpark által elismert vendéglátóhely" örökös címet adományozta 2002-ben.

 

 

Védnöki Tábla

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség és a European Catering Association (ECA) az üzlet magas színvonalú gasztronómiai tevékenységét elismeri és védnökséget vállal felette.

Kedves vendégeinket egész évben (hétvégéken is!) változatos napi menüvel is várjuk és igény esetén előre elküldjük a heti ajánlatot.

Étlapunk összeállításában természetesen a kislovagokra és hercegkisasszonyokra is gondoltunk (Gyerek menük). Gyermekeik fantáziadús ételeket fogyaszthatnak kedvező áron, s az ebédre, vacsorára várva kifestők színezésében lelhetik örömüket.
A legkisebbek számára gyermekszéket biztosítunk.

Ha Kőszegen jár és megnézte a város nevezetességeit, a Hősök-tornyát, a Jurisics teret, a Jurisics-várat, a Jézus szíve Templomot, a Patika múzeumot, a Szent Imre és Szent Jakab templomot, a Sgraffitós házat, és kellemesen elfáradt, megéhezett, jusson eszébe a Bécsikapu Étterem!

 

A legfrisebb hírekért, aktualitásokért tartson velünk a Facebookon is! 

 


Csatolt fájl(ok):
Vissza az előző oldalra!
BÉCSIKAPU ÉTTEREM - Magyar